Desfundare canalizare, ţevi, conducte, căzi, chiuvete, WC şi scurgeri în Sector 6

Desfundăm orice tip de ţevi şi conducte din componenţa instalaţiilor sanitare. Asigurăm curăţarea acestora cu jet de apă pentru o folosire îndelungată. Realizăm lucrări de desfundare canalizare şi curăţarea scurgerilor de la blocuri de locuinţe, desfundări de ţevi, coloane de apă verticale sau orizontale precum şi depanarea instalaţiilor avariate în Sector 6.

Desfundarea tevilor se realizeaza cu ajutorul unui robot ce antreneaza un carlig special numit sarpe. Acesta curata toate resturile sau depunerile de pe tevi si conducte, lasandu-le curate. O alta posibilitate de curatare a tevilor si conductelor se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv cu apa (similar clasicului sarpelui). Presiunea de curatare poate ajunge la 180 bari iar rezultatele sunt garantate.

Echipa noastră asigură în Sector 6 desfundarea rapidă şi fără bătăi de cap a căzilor, chiuvetelor, WC-urilor, precum şi a elementelor de conexiune cu coloana de scurgere a blocului (sifoane, sifoane de pardoseală, ţevi şi conducte de legatură, scurgeri etc), atât pentru instalaţii de suprafaţă (coloane montate aplicat) cât şi pentru cele îngropate (ţevi şi conducte încastrate în gresie, faianţă, şapă, etc).

Preţuri canalizare, ţevi, conducte, căzi, chiuvete, WC şi scurgeri în Sector 6

În general, tarifele de desfundare ţevi şi conducte depind de la caz la caz. Echipa noastră rezolvă cu profesionalism orice problemă aparută la ţeava sau conducta dumneavoastră în cel mai scurt timp şi cu cel mai mic preţ. Folosiţi pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi telefonic sau prin email.

Calitatea serviciilor noastre precum şi preţul competitiv ne recomandă pentru executarea tuturor lucrărilor de desfundare instalaţii la blocuri, case, vile, hale sau zone industriale.