Desfundare canalizare

Realizăm lucrări de desfundare canalizare şi curăţarea scurgerilor de la blocuri de locuinţe, desfundări de ţevi, coloane de apă verticale sau orizontale precum şi depanarea instalaţiilor avariate.

Desfundare canalizare cu şarpe electric

Intervenim asupra coloanelor de canalizare sau scurgere cu ajutorul unui utilaj special conceput – sarpele electric. Acesta este compus din trei parti distincte ce actioneaza impreuna: robotul electric profesional (imprima miscare de rotatie asupra serpilor), serpi speciali pentru desfundari canalizari si capetele de actiune ale acestora. Desfundarea canalizarii (vorbim aici de sistemul complet) se realizeaza foarte rapid si eficient. Se pot curata conducte cu diametre intre DN25 si DN300 pe lungimi maxime de 50m. In functie de gradul lucrarii de desfundare canalizare se folosesc serpi cu capete diferite.

Desfundare cu apă cu presiune

Echipa noastra foloseste pentru desfundare canalizare un alt dispozitiv special conceput – robotul cu presiune. Acest robot functioneaza la o presiune maxima de 180 bari (cu apa calda sau apa rece – in functie de situatie) reusind sa indeparteze toate rezidurile de pe coloanele de scurgere. Acesta are o componenta similara cu cea a sarpelui electric. Desfundarea canalizarilor cu presiunea apei poate fi facuta pentru orice diametru de minim 25mm. Prin efectul curativ al apei se asigura si o spalare completa a coloanelor.

Preţuri desfundare canalizare

În general, tarifele de desfundare canalizare depind de la caz la caz. Echipa noastră rezolvă cu profesionalism orice problemă aparută la canalizarea dumneavoastră, indiferent ca vorbim de cea de la bloc, casa, hala, spatii industriale etc., în cel mai scurt timp şi cu cel mai mic preţ. Folosiţi pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi telefonic sau prin email.