Desfundare căzi, chiuvete, WC şi scurgeri

Operatiunea de desfundare cada este reprezentata de folosirea unor substante chimice sau granule. Daca impuritatile depuse nu sunt atat de puternice aceasta actiune va da roade. Dar, in majoritatea cazurilor dopul format din diferitele reziduri este unul vascos si greu de indepartat. Impuritatile provenite in urma folosirii repetate a cazii se depun, obturand scurgerea rapida a apei reziduale. Acest lucru are ca prim impact prezenta mirosurilor, bacteriilor si mai rau blocarea completa a evacuarii apei.

In cazul chiuvetelor, cand apa se evacueaza din ce in ce mai greu folosirea substantelor ce se gasesc in comert (de tipul prafurilor sau gelurilor) nu mai reprezinta o solutie optima; acestea nu ajuta la curatarea conductelor, ba din contra pot apare depuneri suplimentare pe tevile de scurgere secundare. Cand solutiile traditionale nu functioneaza trebuie apelat la procedura de desfundare chiuveta, in mod profesional.

Vasul de toaleta se poate infunda datorita depunerilor survenite in timp cat si datorita obturarii furtunului de evacuare cu diferite obiecte sau corpuri. Majoritatea persoanelor ce se confrunta cu astfel de probleme apeleaza la solutii chimice sau diferite improvizatii, care in 99% din cazuri nu fac decat sa agraveze problema. Echipele noastre intervin in procedura de desfundare, dupa caz, cu o pompe speciala sau cu un dispozitiv special (numit generic sarpe) local sau pe coloana de scurgere principala a imobilului (fie ca vorbim de casa sau bloc). In cazul in care lucrarea necesita echipamente speciale se poate folosi o camera video speciala ce transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

Echipa noastra asigură desfundarea rapidă şi fără bătăi de cap a căzilor, chiuvetelor, WC-urilor, precum şi a elementelor de conexiune cu coloana de scurgere a blocului (sifoane, sifoane de pardoseală, ţevi şi conducte de legatură, scurgeri etc). Atât pentru instalaţii de suprafaţă (coloane montate aplicat) cât şi pentru cele îngropate (ţevi şi conducte încastrate în gresie, faianţă, şapă, etc).

Preţuri desfundare căzi, chiuvete, WC şi scurgeri

În general, tarifele de desfundare căzi, chiuvete, WC şi scurgeri depind de la caz la caz. Echipa noastră rezolvă cu profesionalism orice problemă aparută la cada, chiuveta, WC-ul sau scurgerea dumneavoastră în cel mai scurt timp şi cu cel mai mic preţ. Folosiţi pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi telefonic sau prin email.