Desfundare coloane apă pluvială

Echipa noastră asigură desfundarea coloanelor de apă pluvială de la blocurile de locuinţe. De obicei coloanele pluviale asigura scurgerea apei de pe terasa blocurilor in canalizarea de la subsol. Acestea pot fi blocate cu diferite corpuri straine (exemplu: frunze, gheata, crengi, deseuri, nisip si pietris, lesuri de pasari etc) impiedicand scurgerea corecta a apei. Deseori se intampla ca “refularea” conductelor sa se faca in apartamente sau apa sa balteasca pe terasa pana ce aceasta se va evapora.

Recomandam curatarea coloanelor de apa pluviala atat primavara cat mai ales toamna inainte de inceperea ploilor. O coloana defundata inseamna o evacuare rapida a apei provenite de la ploaie sau de la topirea zapezii. Preveniti astfel infiltrarea acesteia la etajele superioare sau blocaje puternice ale tevilor.

Preţuri desfundare coloane apă pluvială

În general, tarifele de desfundare coloane apă pluvială depind de la caz la caz. Echipa noastră rezolvă cu profesionalism orice problemă aparută la coloana de apă pluvială, în cel mai scurt timp şi cu cel mai mic preţ. Folosiţi pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi telefonic sau prin email.