Desfundare ţevi şi conducte

Desfundăm orice tip de ţevi şi conducte din componenţa instalaţiilor sanitare. Asigurăm curăţarea acestora cu jet de apă pentru o folosire îndelungată.

Desfundarea tevilor se realizeaza cu ajutorul unui robot ce antreneaza un carlig special numit sarpe. Acesta curata toate resturile sau depunerile de pe tevi si conducte, lasandu-le curate. O alta posibilitate de curatare a tevilor si conductelor se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv cu apa (similar clasicului sarpelui). Presiunea de curatare poate ajunge la 180 bari iar rezultatele sunt garantate.

Compania noastra foloseste tehnologie de ultima generatie pentru desfundarea tevilor de admisie sau scurgere de la blocuri, case, vile, hale sau zone industriale.

Preţuri desfundare ţevi şi conducte

În general, tarifele de desfundare ţevi şi conducte depind de la caz la caz. Echipa noastră rezolvă cu profesionalism orice problemă aparută la ţeava sau conducta dumneavoastră în cel mai scurt timp şi cu cel mai mic preţ. Folosiţi pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi telefonic sau prin email.